РОСЛИННІ НАСАДКИ
1.
Насадка із пшоняної каші: потрібно круто зварити, добре промити пшоно, в
гарячому вигляді розтерти його, не залишаючи ні однієї крупинки, і прим'яти в
каструлі рівним шаром, дати охолонути. Насаджувати маленькі шмоточки каші,
відокремлюючи їх від всієї маси.
2. Саго: це маленькі крупинки крохмалу біловатого
кольору. Саго поступово засипають у підсолений кип'яток і варять на слабкому
вогні, помішуючи годину. Зварене саго промивають у друшляку холодною водою і
висипають у тканину. Просушивши , в нього додають трішки олії (нерафінованої).
На довгий час саго готувати не потрібно. До і після риболовлі його зберігають в
холодильнику.